Aloe Vera

Frågor och svar om Aloe Vera

Aloe Vera är ett naturläkemedel som är väldigt intressant ur många aspekter och vi tar här upp några.

1. I vilka fall kan Aloe Vera hjälpa?

Läkarna runt om i världen som har personliga erfarenheter av användning av Aloe i medicinsk praxis säger:

"Det finns inga villkor eller sjukdom hos organism i vilken vi inte kan tillämpa Aloe Vera."

Terapeutiska och förebyggande åtgärder av Aloe på den mänskliga organismen är obestridligt och från början av vår ras till i dag bekräftat otaliga gånger.Det kan inte skada i alla fall.


2. Hur mycket och hur länge kan man dricka Aloe?

Aloe kan inte överdoseras.

Det är den nedre gränsen för en vuxen från 50 till 100 milliliter dagligen (2-3 oz.) Använd som förebyggande och för att bibehålla god hälsa. Bebisar tar 1 droppe per dag, medan personer med metastaser dricka ungefär en liter om dagen. Personliga erfarenheter av användare över hela världen visar att i fall av malignt, reumatiska, hjärt-, hudsjukdomar, samt sterilitet och impotens är dosen 150-200 milliliter (5-8 oz.). Under 120 dagar (den tid som behövs för blod att återskapa sig själv) med denna mängd kan man uppnå bra resultat.När det är uppnått, kan kvantiteterna minskas, för att upprätthålla sig själv i toppskick.


3. När kan man känna de första tecknen på förbättring?

De första tecknen på förbättring känns mest inom 5 till 25 dagar men det är mycket individuellt.

Det beror på staten och tidsperioden för sjukdom, om hur ofta använda samt kvantiteten av användningen av Aloe Vera, på ålder och kroppsvikt, på den sekundära sjukdomar. Den snabbaste förbättringen känns i magen bekymmer och hudsjukdomar, och senare med autoimmuna sjukdomar, kroniska reumatiska sjukdomar, depressionerVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0